Tangle of Vos voor Moooi - Interieurjournaal.com

2021-12-07 00:18:41 By : Ms. Snow Hu

Gescheiden garens in meerdere tinten en kleuren worden gesorteerd en herschikt in de Ravel-collectie van digitaal ontworpen tapijten voor Moooi Carpets. Volgens Studio Roderick Vos is de Ravel-collectie het resultaat van onderzoek waar gedrukte illusie en de realistische textuur van textiel samenkomen. De kleurmenging en gradiënten geven deze eigentijdse collectie de typische Claire Vos signatuur.

Het bedrukte tapijt Un-Roll ziet eruit alsof een los geweven textieldoek wordt afgerold en gesneden. Filamenten worden opgerold en de gekleurde lijnen zijn zorgvuldig gerangschikt in een organisch gevormd tapijt. Het tapijt is asymmetrisch en verkrijgbaar in 200 X 267 cm en 300 X 400 cm. Het kleurenschema van de collectie is vernoemd naar de vier seizoenen, Un-Roll is verkrijgbaar in de herfst (foto 1) en winter (foto 2). 

Re-Mingle toont gerafelde en gevouwen garens die samenkomen in de vorm van een textieleiland. Het eilandvormige tapijt is 200 X 267 cm of 300 X 400 cm. Net als Un-Roll is het tapijt verkrijgbaar in kortpolig polyamide, zacht garen polyamide of wol. Re-Mingle is verkrijgbaar in de uitvoeringen Lente (foto 3) en Zomer (foto 4).

www.moooicarpets.com www.roderickvos.com

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, residentieel, project, design, vloer, tapijt, tapijt, polyamide, wol, #moooi, #studioroderickvos, #clairevos

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.