7 x Apeldoornse huizen waarin de tijd heeft stilgestaan - indebuurt Apeldoorn

2022-05-21 19:08:29 By : Ms. Judy Chen

Het is niet de meest gunstige tijd om te gaan reizen, maar wat dacht je van een reisje door de tijd? Het kan in deze huizen, die momenteel te koop staan.

“Voor de handige koper een mooie kans” en dat is inderdaad de manier om dit huis in het Componistenkwartier te omschrijven. Van watercloset tot boilerkraan en van granito badkamervloer tot gedateerd tapijt: hier is veel te doen.

Kersenhouten keukendeurtjes, retro bloemetjesgordijnen en schrootjes: hier is sinds 1911 weinig veranderd, zo lijkt het.

Ook in de Vogelbuurt staat deze jaren 30 woning, die eveneens ‘gemoderniseerd dient te worden’. Groene wandtegels, rood tapijt, en ja ook schrootjes én een ouderwets gezellige open haard; het kan niet op in dit huis.

Vergeleken met de voorgaande huizen is dit optrekje tamelijk modern. Die zwart-wit geblokte keukenvloer, zachtgele slaapkamermuren en eikenhouten eettafel met oma’s geweven tafelkleed erop; klassiekers.

Heb je geld genoeg én ben je een beetje handig, dan heb je dit huis aan de Jachtlaan binnen de kortste keren omgetoverd tot een droomplek waar iedereen jaloers op is.

Gele keukenkastjes, blauwe badkamertegels, oranjerood tapijt – en kijk naar alle verschillende retro gordijnen – neem die uitgesproken kleuren, kijk naar de witte buitenmuren en donkere raamluiken – de Apeldoornse architect Christiaan ten Tuynte tekende voor dit idyllische landhuis – en bepaal zelf wat je ermee doet.

Een villa uit 1902 met de allure van een villa uit 1902. Een letterlijke reis door de tijd.

In de binnenstad staat een bijzonder monumentaal herenhuis met trapgevel. André (49) en Anita (44) kochten het afgelopen zomer. Wij...

Win gratis kaartjes voor een dagje pretpark

De lente is in volle gang en het is de perfecte tijd voor een dagje pretpark. Lees even verder!

Winnen! indebuurt geeft 6 cadeaubonnen voor een pretpark naar keuze weg

Deze iconische plekken in Apeldoorn vormen het decor van een gloednieuw festival

Deze bekende acteurs komen naar Apeldoorn en dat levert ongemakkelijke toestanden op: ‘Het ontspoort totáál’

Aangeboden door Restaurant Mélanger

Aangeboden door Restaurant Mélanger

Met deze ideeën willen Apeldoorners onze winkelgebieden mooier maken

Blijf op de hoogte van alles uit Apeldoorn

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden