Zo ziet Horizon: Forbidden West er op de PlayStation 4 uit - PlaySense

2022-04-21 06:40:12 By : Ms. Eunice Fang

Guerrilla Games heeft voornamelijk de PlayStation 5 versie van Horizon: Forbidden West laten zien en geef ze eens ongelijk, het is de mooiste versie. Laatst liet Sony al wel de game op de PlayStation 4 Pro zien, maar de gewone PlayStation 4 ontbrak nog.

Middels een nieuwe video krijgen we daar nu ook zicht op. Het betreft een clipje van slechts 22 seconden, dus het is zeer minimalistisch. Check het hieronder om ook daar een goed idee van te krijgen. Horizon: Forbidden West ligt vanaf 18 februari in de winkels.

Prachtig voor 8 jaar oude cinsole

Lijkt mij eerder dat dit vanaf de ps4 pro afkomstig is.

Hoeveel straaljagers zou degene die dit speelt op de ps4 in huis hebben?.

@Anoniem-7717: staat ook in het artikel tot het via de ps4 pro is gespeeld

@Anoniem-1274: als je hem schoon maakt, koelpasta en pads vervangt is het geen straaljager dus stop met napapagaaien en praat geen onzin.

@Anoniem-233: stop jij dan met het verdedigen van een niet deugdelijk functionerend apparaat?

@Anoniem-4676: Waar lees je dat? Dit is gewoon een base PS4 video.

Nog ruim een week tot de release. De reclame campagne zal binnenkort wel starten.

@Anoniem-233: pak op man, met het eerste deel steeg de ps4 al op.

@Anoniem-233: lol als je dit en dat en zus en zo doet is et een prima ding :,)))) het hoort van fabriek af goed te zijn prutser

Instant buy voor mijn PS4 Pro

Misschien is het wel zo dat niet bij iedereen de ps4 lijkt op te stijgen. Ikzelf nooit last gehad. Mazzel misschien, maar stop eens met als een stel kleuters elkaar af te zeiken.

@Anoniem-4169: geleuter over welles nietes. Apparatuur wordt vies, koelpasta wordt oud. Bij de een meer dan de ander. Ok, goedkope pasta natuurlijk eerder. Ik heb mijn ps4pro ook schoongemaakt, nieuwe goede pasta erop en nog wat kleine dingetjes. Hoor je niks meer.

Heeft niets met een niet deugdelijke apparaat te maken. Meer met niet deugdelijke pasta.

Ziet er heel soepel draaiend uit voor een standaard PS4, het is maar de vraag of dat ook overal zo zal zijn.

@Anoniem-1793: Heb ooit mijn harde schijf vervangen nooit meer opstijgeluiden bij mijn ps4 draait prima nu

@Anoniem-1793: het ligt er ook aan waar je ps4 eventueel staat. Heb er 2 in huis. 1 in de woonkamer en 1 op een speelkamer. Beiden worden veel gebruikt maar op de speelkamer ligt ook tapijt en wordt gerookt. Die in de woonkamer is muisstil maar de andere heb ik al 2 x een extreem vieze binnenkant schoon van gemaakt.

@Anoniem-4901: LMAO…. die dingen zijn inmiddels 8 jaar oud, dan moeten er soms wel eens wat dingen vervangen/ gerepareerd worden…over een prutser gesproken….

22 seconde footage. Schei toch uit man.

Weet niet hoe het met de ps4 pro zit. Maar mijn og ps4 is echt extreem stil, nu ik mijn ps5 heb merk ik wel dat de ps4 iets meer herrie maakt. Toen ik mijn Xone opstarte toen dacht ik dat er Boeing 747 in kamer was.

Ik heb pas een ps5 kunnen kopen. Is het zo dat ik de ps4 versie van deze game gwn in mn ps5 kan stoppen en dat ik dan de ps5 versie te spelen krijg?

Best netjes voor een 8 jaar oude console en hardware. ?

@Anoniem-8000: nee moet je geloof ik en 10 voor betalen maar kan er naast zitten

Ik koop geen cross-gen games meer. Sorry…

@Anoniem-8000: Dit was oorspronkelijk wel het geval maar door de kritieken hierop hebben ze bij dit de upgrade gratis gemaakt. Bij toekomstige uitgaven van deze studio zal de upgrade wel betaald zijn

Is er al bekend hoeveel machines je kan overriden / tamen ?

@Anoniem-7326: het functioneert toch? Het speelt games af.

PlaySense is onderdeel van Rootbeat © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden